Yhdessä kohti kestäviä ratkaisuja

Strategisena kumppanina tuomme osaamisemme tukemaan asiakkaittemme tavoitteiden toteutumista. Tehostamme tuotantoprosesseja, energiatehokkuutta sekä parannamme kustannustehokkuutta. Tähtäämme kaikessa päästöjen vähentämiseen ja vastuullisuuden toteutumiseen.

Tehokkaasti valoisampaan tulevaisuuteen

Meillä pohjoisen ihmisillä on välitön suhde ympäröivään luontoomme. Pidämme siitä huolen tekemällä kestäviä ratkaisuja niin työssä kuin vapaa-aikanamme. 

Käyttämällä luonnonvaroja tarkoituksenmukaisesti ja kustannustehokkaasti rakennamme itsellemme ja tuleville sukupolville valoisamman tulevaisuuden.

Vaikutamme teollisuuden ytimessä

Tehokkain tapa vaikuttaa ympäristöön on toimia teollisuuden ytimessä. Olemme yli 50 vuoden ajan olleet mukana kehittämässä suurteollisuuden ja kaivosalan tuotantoprosesseja.

Teollisten kumppaneidemme kanssa olemme tehneet vuosikymmeniä kestäviä, laadukkaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja, joilla olemme yhdessä varmistaneet tuotannon sujumisen ja ympäristötavoitteiden toteutumisen.

Toimimme pohjoisella asenteella

Pohjoisen ihmiset eivät pelkää työtä eivätkä vastuun ottamista. Tartumme toimeen, pidämme sanamme ja teemme sen minkä lupaamme. Kehumista emme harrasta, mutta työmme teemme niin hyvin ja sovittuun aikaan, ettei tekijän tarvitse hävetä eikä tilaajan katua. Uudet osaajat otamme reilusti vastaan tekemään palkitsevaa työtä pohjoisella asenteella.

Met olemma Tormets. Solekko tehä.

Toimimme yhteisten arvojemme mukaan kaikissa tilanteissa.

Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Me kaikki Tormetsilla teemme merkityksellistä työtä, jolla rakennamme hyvinvointia paitsi itsellemme ja läheisillemme, myös seutukunnalle ja ympäristölle. Teemme rohkeasti kestäviä valintoja, jotka vievät kohti tehokkaampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta.

Luotettavuus

Toteutamme asiakkaan tavoitteet kestävästi ja laadukkaasti strategisena kumppanina. Teemme työmme tinkimättömästi ja rehellisesti. Olemme lahjomattomia.

Vastuullisuus

Takaamme turvallisen ja vastuullisen työpaikan, joka huolehtii työntekijöistä ja ympäristöstä. Kannamme vastuuta alueellisesta hyvinvoinnista.

Rohkeus

Teemme rohkeasti kestäviä valintoja, jotka vievät kohti tehokkaampaa ja puhtaampaa tulevaisuutta.

Reiluus

Meillä vallitsee reilun pelin meininki. Olemme oikeudenmukaisia sekä suvaitsevaisia ja kunnioitamme erilaisuutta.

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Kokonaisvaltainen toimintamallimme Tormets Target tähtää asiakkaan strategian toteutumiseen. Räätälöimme parhaat mahdolliset palvelut ja ratkaisut laaja-alaisesta portfoliostamme, jolla toteutamme työlle asetetut tavoitteet tuloksellisesti.

Met olema Tormets.
Solekko tehä.

Antti Valta

operatiivinen johtaja

045 650 0114

Kaikki yhteystiedot