Energiateollisuus

Matka kohti puhtaampaa ja valoisampaa tulevaisuutta edellyttää hiilidioksidipäästöjen huomattavaa vähentämistä varsinkin energian tuotannossa. Me Tormetsissa seuraamme tiiviisti energia-alan kehitystä ja olemme valmiudessa uusien innovaatioiden toteuttamisessa ja käyttöön ottamisessa.

Uusiutuvien puolesta pohjoisella asenteella

Huoltovarmuutta turvaavia ratkaisuja

Tormetsin toimi- ja tuotantotilojen käyttämästä sähköstä jo nyt osa tuotetaan itse aurinkokennoilla ja kaikki muukin käyttämämme energia tulee uusiutuvista lähteistä. Aurinkoisten päivien ylijäämäenergia varataan akkuihin pimeiden iltojen ja pilvisten päivien varalle. Energiateollisuuden rinnalla kyse on pienimuotoisesta tuotannosta omaan tarpeeseen, mutta mehän emme teollisen mittakaavan hankkeitakaan säikähdä.

Teollisuuden laaja-alainen tuntemus on meidän vahva kilpailuvaltti siirryttäessä entistä vahvemmin uusiutuvan energian tuotantoon. Energiateollisuuden asiantuntevien toimijoiden strategisena kumppanina rakennamme ja tuotamme kestäviä huoltovarmuuden turvaavia ratkaisuja, olipa kyseessä aurinko-, tuuli- tai vesivoimasta tai uuden sukupolven ydinvoimasta tai vihreän vedyn tuotantoon ja jakeluun liittyvistä hankkeista. ”Solekko tehä.”

Tuotanto

Valmistamme ja koneistamme pääasiassa teollisuuden tarpeisiin sekä yksittäisiä laitteita ja koneiden osia, että hyvinkin laajoja laitekokonaisuuksia.

Huolto

Huoltopalvelumme sujuvat pohjoisella mutkattomuudella; asentajamme kuten muutkin asiantuntijamme tuntevat laitteet, tehtaat ja ihmiset.

Projektit

Parhaat tulokset teollisuuden hankkeissa ja huollossa syntyvät strategisen kumppanuuden kautta.

Met olema Tormets.
Solekko tehä.

Antti Valta

toimitusjohtaja

Kaikki yhteystiedot