Terästeollisuus

Teräs on valoisamman ja tehokkaamman tulevaisuuden keskeisin rakennusmateriaali. Teräs taipuu moneen tarkoitukseen, mahdollistaa pitkäikäisten ja kestävien tuotteiden valmistuksen, ja elinkaarensa päässä se on sataprosenttisesti kierrätettävissä uuteen käyttötarkoitukseen.

Laitamme teräksen kiertämään

Yli 50 vuotta jatkunut yhteistyömme Tornion terästehtaan kanssa pitää sisällään lukemattoman määrän tuotantolinjastojen modernisointeja, laitteistojen, kuljettimien ja putkistojen toimituksia.

Teräksen työstäjänä ja jatkojalostajana meillä on myös vahva näkemys terästeollisuuteen myös asiakkaan näkökulmasta. Arvostamme terästeollisuuden pyrkimystä kohti hiilivapaata tuotantoa, ja olemme täysin voimin mukana sen tekemisessä mahdolliseksi.

Terästeollisuudessa laitetoimittajan kädenjälki näkyy prosesseissa, mutta lopputuotteen pinnasta se ei saa erottua. Teräslevyjen oikaisukoneet ja rullien käsittelylaitteet niin kuin kaikki muutkin laitteet toimitamme, asennamme ja huollamme niin, että valmiin tuotteen viimeistelty pinta säilyy juuri sellaisena kuin terästeollisuuden vaativat asiakkaat sen ovat tilanneet.

Yhteispeliä yhteisellä työmaalla

Tehtaiden toimintavarmuuden turvaamisessa strateginen kumppanuutemme näkyy päivittäin. Kiinteiden huoltosopimusten ansiosta Tormetsin väki tuntee asiakkaan prosessin, laitokset, toimintatavat ja ihmiset. Varmistamme tehtaiden käyntiä ja lyhennämme häiriötilanteiden kestoa kokonaisvaltaisilla huoltosopimuksilla, joihin kuuluu muun muassa varaosien valmistus, huolto ja varalla pitäminen.

Meitä Tormetslaisia yhdistää terästeollisuuteen myös yhteinen ympäristömme niin työssä kuin vapaa-aikanamme. Strategisena kumppanina kannamme vastuumme terästeollisuuden toimintavarmuudesta ja tulevaisuudesta havainnoimalla jatkuvasti toimintaympäristöämme. Kehitämme asukkaittemme kanssa prosessien ja laitteiden toimintavarmuutta, energia- ja kustannustehokkuutta – luontoa kunnioittavalla pohjoisella asenteella.

Tuotanto

Valmistamme ja koneistamme pääasiassa teollisuuden tarpeisiin sekä yksittäisiä laitteita ja koneiden osia, että hyvinkin laajoja laitekokonaisuuksia.

Huolto

Huoltopalvelumme sujuvat pohjoisella mutkattomuudella; asentajamme kuten muutkin asiantuntijamme tuntevat laitteet, tehtaat ja ihmiset.

Projektit

Parhaat tulokset teollisuuden hankkeissa ja huollossa syntyvät strategisen kumppanuuden kautta.

Met olema Tormets.
Solekko tehä.

Antti Valta

operatiivinen johtaja

045 650 0114

Kaikki yhteystiedot