Konepajatuotanto

Valmistamme ja koneistamme pääasiassa teollisuuden tarpeisiin sekä yksittäisiä laitteita ja koneiden osia, että hyvinkin laajoja laitekokonaisuuksia. Toimeksiannon koosta riippumatta toteutamme kaikki hankkeemme samalla pikkutarkkuudella ja ammattiylpeydellä kustannustehokkaasti työstettävän kohteen koko elinkaarta ajatellen.

Lujia rakenteita, kestäviä ratkaisuja

Levysepäntöiden, teollisuuden putkistojen ja materiaalien käsittelylaitteiden lisäksi asiantuntijamme palvelevat kumppaneitamme kaikissa hydrauliikka- ja voitelujärjestelmiin liittyvissä asioissa esiselvityksistä asennuksiin, käyttöönottoon ja huoltoon.

Vähemmän katkoja, enemmän tuotantoa

Tormetsin ammattitaito ja asiantuntemus perustuu eri teollisuudenalojen strategisena kumppanina saatuun vuosikymmenten kokemukseen. Me tiedämme, kuinka kovalle mekaaniselle rasitukselle, paineelle, erilaisille kemikaaleille ja lämpötilan vaihteluille teollisuuden prosessi- ja materiaalien käsittelylaitteet joutuvat.

Häiriöt kuriin ennakkohuollolla

Tarkoitukseensa sopivilla, kestävillä ratkaisuilla ja tehokkaalla ennakkohuollolla voimme yhdessä varmistaa tuotantoprosessien sujuvuuden, vähentää häiriötilanteita ja lyhentää niiden kestoa.

Met olema Tormets.
Solekko tehä.

Antti Valta

toimitusjohtaja

Kaikki yhteystiedot