Tormets huoltaa teollisuushydrauliikkaa Bosch Rexrothin luottokumppanina

Bosch-konsernin teollisuushydrauliikan huippuyksikkö Rexroth on valtuuttanut Tormets Oy:n teollisuuden hydrauliikkahuollon luottokumppanikseen vahvistamaan Pohjois-Suomen partneriverkostoaan. 

”Service-partnerimme tarjoavat päteviä neuvoja ja myynnin jälkeistä tukea Bosch Rexrothin tuotteille ja ratkaisuille. He tuntevat Bosch Rexrothin tuotteet ja tarjoavat asiantuntevaa varaosatukea sekä tuotteiden korjauspalveluita. Nämä ominaisuudet yhdessä nykyaikaisen Bosch Rexrothin teknologian avulla varmistavat laitteiston toimintavarmuuden, energiatehokkuuden ja suorituskyvyn”, Bosch Rexrothista kerrotaan.

Kansainvälisen tason hydrauliikkahuoltoa

Tormets on mukana Bosch Rexrothin Certified Excellence -kumppanuudenhallintaohjelmassa, joka takaa korkeatasoisen ja luotettavan huoltopalvelun kaikkialla maailmassa hankintakanavista riippumatta.

Bosch Rexrothilla on vankka maailmanlaajuinen asema teollisuushydrauliikan komponenttien valmistajana, toimittajana ja kehittäjänä. Tormetsilla puolestaan on useiden vuosien kokemus Bosch Rexrothin valmistamien pumppujen, moottoreiden, sylintereiden ja venttiilien huollosta erittäin vaihtelevissa oloissa.

”Bosch Rexrothin ja hydrauliikkahuoltomme kumppanuus osoittaa, että olemme Tormetsissa antaneet vahvan näytön osaamisestamme, oppimiskyvystämme ja -halustamme sekä sitoutumisestamme yhteisiin tavoitteisiin parantaa asiakasyritystemme tuottavuutta ympäristöä, energiaa ja kustannuksia säästäen”, Tormetsin operatiivinen johtaja Antti Valta sanoo.

www.boschrexroth.fi

Katso myös

Antti Valta johtaa Tormets Oy:tä kohti valoisampaa tulevaisuutta

Lue lisää

Tehokkaammin kohti puhtaampaa tulevaisuutta, uudella ilmeellä

Lue lisää

Sujuvaa tuotantoa ja älykästä ohjausta Ely-hankkeiden avulla

Lue lisää

Tormets huoltaa teollisuushydrauliikkaa Bosch Rexrothin luottokumppanina

Lue lisää