Antti Valta johtaa Tormets Oy:tä kohti valoisampaa tulevaisuutta

Tormets Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Myynnistä ja operatiivisesta johtamisesta vastannut Antti Valta ottaa uutena toimitusjohtajana kokonaisvastuun yhtiön liiketoiminnasta. Tormets Oy:n omistaja ja aiempi toimitusjohtaja Kari Rantamaa keskittyy yrityksen kehittämiseen ja kasvattamiseen hallituksen puheenjohtajana.

”Antti tuntee Tormetsin henkilöstön, kumppanit ja teollisuuden toimintaympäristön erittäin hyvin kymmenen vuoden ajalta. Toimitusjohtajan tehtävät yhdistettynä hänen myynnin ja operatiivisen johtamisen kokemukseensa selkeyttävät entisestään yrityksemme johtamista uuden strategiamme mukaisesti”, Kari Rantamaa perustelee.

Kuluvan vuoden aikana Tormets Oy on terävöittänyt toiminta-ajatustaan ja selkeyttänyt asemaansa uudistuvan teollisuuden strategisena kumppanina. Konepajatöillä, teollisuuden huoltopalveluilla ja kokonaisvaltaisilla projekteilla Tormets tarjoutuu tekemään mahdolliseksi teollisuuden siirtymän puhtaampaan tulevaisuuteen.

Organisaatiomuutosta valmistellessaan Tormets Oy on uusinut yritysilmeensä liikemerkkiä myöten. Ydintehtävänsä Tormets kiteyttää kolmeen sanaan: ”Tehokkaammin valoisampaan tulevaisuuteen”. Kumppanuuttaan Tormets toteuttaa pohjoisella asenteella eli reilusti toimien, sanansa pitäen ja ympäristön luontoa ja ihmisiä kunnioittaen.

”Haluamme näyttää koko olemuksellamme ja kaikella tekemisellämme, että olemme täysillä mukana puhtaassa siirtymässä ja tukemassa vastuullista kehitystä teollisuuden luotettavana strategisena kumppanina”, Kari Rantamaa sanoo.

Konepajatyöt, teollisuuden huoltopalvelut ja kokonaisvaltaiset projektit ovat tänä päivänä aivan eri vaatimustasolla kuin reilut 50 vuotta sitten, jolloin Tormets Oy sai alkunsa. 

”Älykkäät ratkaisut, huipputeknologia, kustannustehokkuus ja ympäristökuormituksen vähentäminen näkyvät ja tuntuvat sekä meidän että kumppanuusyritystemme toiminnassa joka ikinen päivä”, Kari Rantamaa sanoo.

Lisätietoja

hallituksen puheenjohtaja Kari Rantamaa, puh. +358 400 619 844
toimitusjohtaja Antti Valta, puh. +358 045 650 0114

Torniossa 1969 perustettu Tormets Oy toimii teollisuuden ja kaivostoiminnan strategisena kumppanina Suomessa ja Pohjoismaissa puhtaan siirtymän mahdollistajana. Tormets tuottaa kustannustehokkaita pitkän elinkaaren konepajatuotteita ja ympäristön kannalta kestäviä kokonaisvaltaisia toimituksia, kuten materiaalien käsittelyjärjestelmiä sekä teollisuuden mekaanisia ja hydrauliikan huoltopalveluja.

Katso myös

Antti Valta johtaa Tormets Oy:tä kohti valoisampaa tulevaisuutta

Lue lisää

Tehokkaammin kohti puhtaampaa tulevaisuutta, uudella ilmeellä

Lue lisää

Sujuvaa tuotantoa ja älykästä ohjausta Ely-hankkeiden avulla

Lue lisää

Tormets huoltaa teollisuushydrauliikkaa Bosch Rexrothin luottokumppanina

Lue lisää