Tehokkaammin kohti puhtaampaa tulevaisuutta, uudella ilmeellä

Teollisuudessa on meneillään vauhdikas pyrkimys kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Suuretkaan yksiköt eivät tässä muutoksessa yksin pärjää, vaan tarvitsevat kumppanikseen Tormets Oy:n kaltaisia kestävän siirtymän mahdollistajia. Tormets Oy on selkeyttänyt rooliaan uusimalla strategiansa ja yritysilmeensä.

Konepajatyöt, teollisuuden huoltopalvelut ja kokonaisvaltaiset projektit ovat tänä päivänä aivan eri vaatimustasolla kuin reilut 50 vuotta sitten, jolloin Tormets Oy sai alkunsa. Älykkäät ratkaisut, huipputeknologia, kustannustehokkuus ja ympäristökuormituksen vähentäminen näkyvät ja tuntuvat Tormetsin ja kumppanuusyritysten toiminnassa joka ikinen päivä.

”Haluamme näyttää koko olemuksellamme ja kaikella tekemisellämme, että olemme täysillä mukana puhtaassa siirtymässä ja tukemassa vastuullista kehitystä teollisuuden luotettavana strategisena kumppanina”, toimitusjohtaja Kari Rantamaa sanoo.

Muutos näkyy selkeästi Tormets Oy:n uudessa yritysilmeessä, logossa, viestintä- ja markkinointimateriaaleissa. Uuden ilmeen arkkitehtina on toiminut graafinen suunnittelija Antti Porkka.

Tormetsin strategia pelkistyy uudessa liikemerkissä T-kirjaimesta johdettuun neliöön ja valkoiseen, valoa kuvaavaan ympyrään sen keskellä. T-kirjaimen voi yrityksen nimen lisäksi yhdistää esimerkiksi teknologiaan, tehokkuuteen, tietoon ja taitoon. Sininen värimaailma viittaa Tormetsin torniolaiseen kotiseutuun, jokeen ja mereen. Samoja elementtejä on havaittavissa myös Nina Suden ottamissa valokuvissa.

Pohjoinen asenne näkyy ja kuuluu

Tormetsin ydintehtävä kiteytyy kolmeen sanaan: ”Tehokkaammin valoisampaan tulevaisuuteen”. Kumppanuuttaan Tormets toteuttaa pohjoisella asenteella eli reilusti toimien, sanansa pitäen ja ympäristön luontoa ja ihmisiä kunnioittaen. Eli paikallisella kielellä ilmaistuna: ”Solekko tehä!”

Uudenlainen suhtautuminen puhtaan siirtymän strategiseen kumppanuuteen näkyy selvin sanoin ja kuvin Nomon Oy:n tuottamilla verkkosivuilla (tormets.fi). Sivuston rakenne, sisällöt, valokuvat ja kaikki muutkin elementit laitettiin täysin uusiksi.

”Tormetsin sivuston rakentaminen moderniin muotoon perustuksiaan myöten osoittaa, kuinka vahvasti yritys on sitoutunut uuteen strategiaansa. Kyse ei ole pelkästään yrityksen pukemisesta uusiin vaatteisiin. Nyt on löydetty kokonaan uusi lähestymiskulma omaan tekemiseen, josta jokainen tormetslainen voi olla hyvällä syyllä ylpeä”, toimitusjohtaja Pasi Lento Nomon Oy:stä kiittelee.

Katso myös

Antti Valta johtaa Tormets Oy:tä kohti valoisampaa tulevaisuutta

Lue lisää

Tehokkaammin kohti puhtaampaa tulevaisuutta, uudella ilmeellä

Lue lisää

Sujuvaa tuotantoa ja älykästä ohjausta Ely-hankkeiden avulla

Lue lisää

Tormets huoltaa teollisuushydrauliikkaa Bosch Rexrothin luottokumppanina

Lue lisää